Megnyitottunk.hu

Bean my Lover Specialty Coffee Bar

Pékség, Cukrászda, Kávézózárvamegosztás
Bean my Lover Specialty Coffee Bar

Az utóbbi években a kávéforradalom szerencsére hazánkat is elérte, és lehet, hogy ma már nem kell nagyítóval keresni a jó kávét kínáló helyeket, de még mindig meg kell becsülni az olyan kis oázisokat, ahol olyan szakértelemmel nyúlnak a kávéhoz, mint a Bean My Loverben.

 

A kávézót éppen abból a célból nyitották, hogy megmutassák az embereknek, hogy a kávénak igenis van íze, és a sötét, keserű kávén kívül vannak másik alternatívák. Azért tették le a voksunkat a specialty kávé mellett, mert hisznek abban, hogy az emberek nyitottak az új dolgokra és megérzik a minőség nyújtotta plusz élményt, amelyet a prémium kávé nyújt. 

 

Itt a hangsúly a kávén van, és abból is csak a legjobbat kínálják. A kávékat magyar pörkölőtől veszik és professzionális minőségű espresso kávégépet használnak, így egy „sima” kávé is új szintre emelkedik, de mindenképpen érdemes megkóstolni a diós kávét, amiben a columbiai kávé csokoládés ízét egy kevés édeskés diókrém kerekíti ki, természetesen, szirupok nélkül, vagy másik nagy kedvencünket, a levendulás lattét – meg fogsz lepődni, milyen harmóniában van az illatos gyógynövény a kiváló brazil kávéval!

 

Levendulás latte pohárban

 

A speciality kávék mellé frissen sütött pékárut és prémium szendvicseket (olasz sonkás, kecskesajtos, spanyol szalámis) is kérhetsz, de belekóstolhatsz akár a kávékészítés művészetébe is egy workshopon: mivel a Bean My Lover missziója a jó kávé ismeretének és szeretetének terjesztése, szívesen megtanítanak a tökéletes eszpresszó titkaira, vagy kipróbálhatod a latte artot is.

 

kávé workshop leírása

 

A hely egyébként kutyabarát, és természetesen elvitelre is kérhetsz kávét, amit műanyagmentes, környezetbarát Huskup pohárba kérhetsz, amelyet a kávézóban tudsz megvásárolni.

 

kutya a kávézóban

 

Ha pedig ajándékot keresel kávérajongó ismerősödnek, akkor is ide érdemes betérni: egész évben árulnak ajándékutalványokat is, ami nagyszerű meglepetés lehet!

 

Budapest, Kresz Géza u. 38, 1132 Magyarország

Nyitvatartás

Hétfő7:00 - 16:00
Kedd7:00 - 16:00
Szerda7:00 - 16:00
Csütörtök7:00 - 16:00
Péntek7:00 - 16:00
Szombat8:00 - 13:00
Vasárnapzárva
Megnyitás2019. március 04.
E-mailinfo@beanmylover.com
CímBudapest, Kresz Géza u. 38, 1132 Magyarország
Facebookhttps://www.facebook.com/BeanmyLover
Instagramhttps://www.instagram.com/beanmylover/
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem