Megnyitottunk.hu

Huskup Hungary

Shoppingzárvamegosztás
Huskup Hungary

Vannak menő dolgok, és vannak praktikus dolgok. A környezetbarát elviteles pohár, ami még jól is néz ki, egyszerre mindkettőt tudja.

 

A HUSKUP ökopohár 100% műanyagmentes, természetes anyagokból készülő, változatos mintákkal ellátott, újrafelhasználható pohár. Az újrafelhasználható poharak elterjedése örvendetes, de mint minden termék ezeknek is van ökolábnyomuk. A műanyag nagyon gyakori komponense az újrahasználható poharaknak.

 

 

virágos huskup pohár könyvekre rakva

 

Habár az üvegből készült poharak újrahasználhatóak, de súlyuk és törékenységük által nem a legjobb megoldást nyújtják.  A bambuszból készült poharak megformálásához pedig melamint, a műanyag egyik fajtáját használják, amely egyrészt nem lebomló, másrészt mikróhullámú sütőben sem ajánlatos használni.

 

Ezen problémák miatt született meg a HUSKUP ötlete, amely az élelmiszeripar egyik melléktermékét, a rizs hántolásakor visszamaradt héjat használja a pohár alapanyagaként. A rizshéjhoz nem kevernek semmilyen műanyagot, így egy 100%-ban lebomló anyagot kaphatsz. Ennek ellenére a HUSKUP ellenáll a mikrohullámú sütőnek és a mosogatógépnek, és évekig újrafelhasználható. Ha pedig lejárt az ideje, a természetbe kerülésekor teljes mértékben lebomlik és nem hagy maga után mikroműanyag részecskéket. 

 

Huskup rózsaszínű női táskában

 

A pohár -30 és 120 fok között használható, élelmiszer minőségű, előállítása és lebomlása nem pusztítja az erdőket, és BPA-t sem tartalmaz. 220 és 340 ml-es változatban érhető el.

 

huskup mosogatógépben

 

Tökéletes ajándék kávé- és tearajongóknak, vagy bárkinek, akinek kicsit is fontos a környezete, ráadásul, mivel sokféle minta érhető el, biztosan találsz olyat, ami a megajándékozott személyiségéhez illik, vagy amin a te szemed is megakad.

 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy néz ki a pohár, a Bean My Loverben élőben is megnézheted!

Budapest, Kresz Géza u. 38, 1132 Magyarország

Nyitvatartás

Hétfő7:00 - 16:00
Kedd7:00 - 16:00
Szerda7:00 - 16:00
Csütörtök7:00 - 16:00
Péntek7:00 - 16:00
Szombat8:00 - 13:00
Vasárnapzárva
Megnyitás2020. március 18.
E-mailhello@huskup.hu
CímBudapest, Kresz Géza u. 38, 1132 Magyarország
Weboldalhttps://www.huskup.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/Huskuphungary-100899748212428
Instagramhttps://www.instagram.com/huskup.hungary/
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem