Megnyitottunk.hu

Victory Shop

Egészségzárvamegosztás
Victory Shop

A Victory Shop neve ismerősen csenghet mind a jászberényi, mind a város vonzáskörzetéből idelátogatóknak, hiszen a Victory Gym  – 2019 októbere óta Victory Gym Sportcentrum – tizenéves múltja alapozta meg a Victory Shop létrejöttét.

A bolt alapítói őszintén hisznek abban, hogy nem csak egy üzletet visznek, hanem ténylegesen segítséget kínálnak azoknak, akik egy egészségesebb, teljesebb életre törekszenek: vallják, hogy befektetésük egy élet munkája, amit mások egészségének megőrzésére szentelnek.

Ezt a szemléletet naponta követve az üzletben amerikai és nemzetközi gyártók kiváló minőségű termékeit válogatják össze, hogy vásárlóik számára nemcsak kiszolgálásban, hanem minőségben is a legjobbat tudják nyújtani.

now vitaminok

 

A termékpaletta a gyermekektől egészen az idős korosztályig igyekszik mindenki igényeit kielégíteni. A városban egyedülálló módon törekszenek arra, hogy a különböző intoleranciákkal – például glutén- vagy laktózérzékenység – együtt élő vevőik is megtalálják, amit keresnek, sőt a vegán, vegetáriánus, paleo vagy ketogén életmódot folytató vásárlókat is ki tudják szolgálni, hiszen nemcsak kapszulákat, fehérjeporokat vagy, ahogyan a köztudatban elterjedt, „gyúrós cuccokat" forgalmaznak, hanem élelmiszereket és reform ételekhez szükséges alapanyagokat is.

 

egeszseges termekek

 

Elromlott a mosógép? Nem fér be a kanapé huzata? Most jöttek haza a gyerekek az edzőtáborból, és ha géppel mosol, soha nem érsz a két zsák ruha végére? Átutazóban vagy a városban, és ki kellene mosnod ezt-azt?

 

 

Jászberény, Szabadság tér 2, 5100 Magyarország

Nyitvatartás

Hétfő9:00 - 18:00
Kedd9:00 - 18:00
Szerda9:00 - 18:00
Csütörtök9:00 - 18:00
Péntek9:00 - 18:00
Szombat9:00 - 13:00
Vasárnapzárva
Megnyitás2020. október 19.
Telefonszám+36703266019
E-mailvictorygym.jaszbereny@gmail.com
CímJászberény, Szabadság tér 2, 5100 Magyarország
Facebookhttps://www.facebook.com/victoryshopjaszbereny
Instagramhttps://www.instagram.com/victoryshopjaszbereny/
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem