Megnyitottunk.hu

Miért érdemes követned bennünket?

Mindig számíthatsz a sarki kisboltra, ha gyorsan kell egy liter tej, de jó lenne tudni, hová menj csillagánizsért? Imádod a kedvenc pizzázódat, de mégsem akarsz a héten negyedszer is onnan rendelni? Szuperül vág a fodrászod, de az ombre festés nem az ő szakterülete, és nem tudod, kire bízhatod a hajadat? Vagy éppen ellenkezőleg: betéve tudod a város legmenőbb helyeit, de mindig nyitott vagy valami újra? Mindenképpen itt a helyed, gyere velünk felfedezni!


Megvan a megszokott kis útvonalad, szinte már a buszon is ismered az arcokat, akikkel reggel munkába mész, tudod, hogy milyen a sonkás szendvics a legközelebbi büfében és azt is, hogy azt fogod munka után hazavinni, hogy megedd a kanapén. De héj, nem azért laksz egy pezsgő, színes, kulturálisan sokszínű és izgalmas világvárosban, hogy ugyanazokat a köröket ródd, és megegyen közben az unalom!

Gyere velünk kalandozni, ha sosem akarsz lemaradni a város legújabb helyeiről! Tarts velünk, ha tudni akarod, mi van a sarkon túl!

Küldetésünk, hogy megmutassuk, mi mindent tud ez a város, és hogy senkit se hagyjunk besavanyodni – ezért rázunk fel újra csakis a legfrissebb, legújabb helyek ajánlásával!

Lehet, hogy még mindig a fagyasztóból olvasztod magadnak a húspogácsát, miközben a szomszéd utcában megnyitott a város legtutibb hamburgerezője? A közeledben van az új leendő törzshelyed, vagy egy szuper masszázsszalon, ahová a kanapédnál is jobban vágysz majd egy fárasztó munkanap után? Bármi megtörténhet, de sosem tudod meg, mi minden várna rád, ha nem fedezed fel a környék újdonságait!

Oldalunkon mindig bemutatkoznak a legfrissebb üzletek, a társasházak emeletén elbújó kis gyöngyszem butikok, az alagsorokban szerénykedő kézműves helyek vagy éppen a kedvenc franchise-od legújabb helyei. És most még csak a nyakadba sem kell venned az utcákat, hogy céltalanul bolyongva azt reméld, találsz valami izgalmasat: ott van minden a mobilodon vagy a laptopodon, amit a városról tudni akarsz!

Ne ülj a kanapédon, miközben újabb és újabb arcait mutatja meg a város körülötted, ne hagyd, hogy elmenjenek melletted a lehetőségek. Legyél te az a baráti társaságodban, aki mindig tudja, hová érdemes beülni, és mi zajlik a kerületben, vagy akár a szomszéd kerületben is. Velünk mindig kéznél van egy szuper randiötlet, egy izgalmas lehetőség vagy csak egy jó program ma délutánra. Itt mindig történik valami, a kérdés csak az, hogy te is az események részese leszel-e, vagy hagyod, hogy nélküled íródjon a város kalandregénye.

Kalandorok, ne kíméljetek, de várunk akkor is, ha most próbálsz kibújni a csigaházadból, ha a megszokottnál jobbat, vagy csak újabbat, frissebbet keresel.

A város a játszótered, és csak rajtad múlik, hogy kihasználod-e, amit adni tud neked!

Ja, és pszt! Egy kis belsős infó: még a legtutibb helyeknek is kell valami vendégcsalogató, amikor új helyen vernek sátrat. Velünk egyetlen nyitási akcióról sem fogsz majd lemaradni, és az első vendégeket hosszú távon is minden üzlet a szívébe zárja!

Az Adatkezelési Nyilatkozatot ide kattintva tudod elolvasni

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem