Megnyitottunk.hu

Rólunk

A Megnyitottunk.hu azoknak az embereknek készült, akik szeretnék lerövidíteni azt az utat, amin egy vásárló és egy új üzlet megtalálja egymást.

Szeretnénk, hogy minden alkalommal, amikor visszatérsz hozzánk szétnézni, találj valami újdonságot, ezért nagyon örülnénk, ha minden új üzletnek lenne lenne kedve bemutatkozni nálunk. Minél többen vagyunk, annál nagyobb a kedvük, ezért, ha felül feliratkozol hírlevélre és bekövetsz minket a közösségi oldalakon, akkor erre több esélyünk lesz.:)

A legfőbb célunk az, hogy újabbnál is újabb lehetőségeket mutassunk nektek és menjetek, próbáljátok ki az új üzleteket, találd meg az új kedvenc helyed, szerezz új élményeket.

Ahhoz, hogy Partnereinket jó szívvel tudjuk ajánlani nektek később is, szükség van az átélt élményeitekre, tapasztalataitokra, és segítő, őszinte visszajelzésetekre, amely irányt tud mutatni az új üzleteknek a jövőre nézve, hogy jó úton haladnak-e felétek.

Ha már eljutottál valahová, és úgy érzed, hogy meg kell osztanod velünk a tapasztalatod, akkor az info@megnyitottunk.hu email címre várjuk leveled és nagy tisztelettel köszönjük meg Neked.

Szeretnénk, ha Követőink és Partnereink között egy bizalommal teli indulás alapozná meg a kapcsolatot, mert ahogy mondják: A munka legfontosabb része a kezdet.

 

Mi ebben szeretnénk segíteni nektek!

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem