Megnyitottunk.hu

Üzleted van? Ezért legyél a partnerünk!

Vagytok ti. Vannak a vevőitek. A kérdés csak az, hogyan találtok egymásra? A filmekben csak elfordítják a „Megnyitottunk” táblát a kirakat üvegén, és már csilingel is a csengő az ajtó felett. A valóságban azért kicsit többet kell tenni, hogy a közönséged rád találjon, de van erre egy jó ötletünk! 

Ha az üzlet eldugott helyen, például egy udvarban, emeleten vagy alagsorban van, nincs utcai kirakatod, esetleg csak átvételi pontként üzemeltek, vagy csak a virtuális térben léteztek, eleve nem egyszerű a dolgod, de még egy jól kivilágított, neonfényben úszó üzlet is lehet, hogy teljesen észrevétlen marad azok előtt, akik akár csak egyetlen sarokra laknak. Valld csak be: hányszor hallottad már egy-egy új vevőtől, hogy „jé, ti eddig is itt voltatok?” vagy hogy „nem is ismertelek titeket, pedig itt lakom a szomszéd utcában”.

Tetszik vagy sem, ma már nem igen korzózik senki szombat délután a környék utcáit járva abban a reményben, hogy összefut egy ismerőssel vagy felfedez egy új helyet. A legtöbben a munkahelyük, a sarki vegyes bolt és a kanapéjuk háromszögében közlekednek, akkor is a telefont nyomkodva a kirakatok fürkészése helyett. Ha szeretnéd megtalálni új vevőidet, ebbe a zárt rendszerbe kell beférkőznöd!

Még szerencse, hogy az említett kanapén ott az okostelefon is, amin keresztül kikiabálhatsz: „hahó, itt vagyunk, sétálj egy sarkot, szállj fel egy villamosra vagy kövess bennünket az új helyünkre, nem fogsz csalódni!”

A segítségünkkel elérheted feliratkozóinkat, akik mindig nyitottak valami újdonságra, de kényelmesen és egyszerűen szeretnének értesülni a lehetőségeikről.

 

Mikor gyere hozzánk bemutatkozni?

Frissen nyitott az üzlet (az elmúlt 12 hónapon belül)

Jó bornak is kell a cégér, hát még egy frissen nyitott üzletnek! Bár a minőségi szolgáltatás hírét az elégedett vásárlók szájról szájra (vagy napjainkban inkább Google értékelésről Google értékelésre) adják, az első vevőidet neked kell becsalogatnod. Ez pedig csak akkor fog menni, ha tudnak rólad!

Új üzletet nyitottatok

Van már egy (vagy több) üzleted a városban, és most egy új helyen is megnyitottatok? Add hírét a környéken lakóknak! Ezzel nem csak az arra járó, dolgozó vagy éppen a környékre költöző egykori vevőidet találhatod meg újra, de még jobban behálózhatod a várost!

Elindult a webshopod

Vágási Feri jól sejtette, tényleg érdemes beszállni az internetbe, de az információs sztrádán csak úgy hasít a forgalom, úgyhogy nem árt tudatni is a világgal, hogy fent vagy a hálón, különben elveszel a forgatagban. Tereld a feliratkozónkat a saját oldaladra, használd ki, hogy nem köt a hely és az idő, és bármikor, bárki betérhet online boltodba!

Új helyre költöztetek

Biztosan van néhány vevőd, aki a világ végére is követne, de miért ne tudatnád érkezésed azokkal is, akiknek csak egy sarkot kell ezentúl sétálniuk, hogy elégedett ügyfeleid lehessenek? Használd ki az új környék adta lehetőségeket!

Új helyen nyitsz franchise üzletet

Bejáratott márka, ismert szolgáltatás – csak éppen a hely ismeretlen még. De ha meghallják, hogy a megszokott minőséget már nálad is megtalálják, akkor nem fognak érte a város másik felébe vándorolni a potenciális vevőid.

Szezonálisan vagytok nyitva

Vízisít kölcsönöztök a Balatonnál, forralt bort árultok télen vagy éppen egy időszakosan az országba érkező kiállításnak adtok otthont? Neked nincsenek éveid arra, hogy bejárasd a helyet! Egyik szezonról a másikra változhat a vásárlóközönséged, vagy ne adj isten, meg is feledkezhetnek rólad akkor is, ha már tavaly is itt voltál. Érdemes hát megragadni minden lehetőséget, hogy a híredet vidd, és a rövid nyitva tartás alatt is a lehető legtöbb potenciális ügyfelet elérd!

 

Jelentkezz partnernek

Írj nekünk és felvesszük veled a kapcsolatot 2 munkanapon belül

Az Adatkezelési Nyilatkozatot ide kattintva tudod elolvasni

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem